Jeg har fået en ny last #2

Tørbørste fra KarmamejuTørbørstning! Jeps jeg kradser min hud over med en børste hver morgen, inden jeg går i bad. Fornemmelsen i huden resten af dagen er fantastisk, min hud er ikke tør, mat eller livsløs mere – og jeg har kun været i gang i 1,5 måned. Mængden af nedgroede hår (yes I know ikke just det lækreste at tale om, men jeg tror vi alle kender det) er mindske på mine ben, hvor jeg i længere tid har døjet med grimhud efter hårfjerning.

Jeg er især spændt på at se, hvad den nye rutine kan gøre ved mine strækmærker på lårene. Jeg er en af dem der fik strækmærker på lårene som teenager, men heldigvis var skånet under min graviditet, så mit maveskind er indtakt. Jeg har på et tidspunkt læst, at strækmærker er homonelt styret, så man kan ikke “smørre” sig ud af dem.

Har I prøvet at tørbørste jeres krop?

Tørbørste fra Karmameju.

Skriv et svar