Jeg har købt en ny kjole – og tanker om en ny bil

Ny kjole

Reklame//

Jeg har købt en ny kjole, en prikket slå-om kjole som var det helt store hit sidste år. Der er kommet flere nye på markedet her til foråret. Så jeg er ret sikker på, at den også bliver populær i år. Jeg har købt en i mørke blå med røde prikker, et lidt sikre valg end en i fx rød med hvide prikker. Selvom jeg drømmer om at finde en fersken farvet en med hvide prikker, helt perfekt til solkysset hud. Den første sommerkjole er i hus, og jeg glæder mig mere end før i år til vores sommerferie. Har I bestilt jeres sommerferie?

Jeg ønsker mig endnu en ny kjole

Jeg har ikke fundet den helt rigtige fersken farvet kjole endnu. Derimod har jeg fundet en meget fin så-om kjole i leopard mønster, den er virkelig fin! Den ville jeg gerne kunne pakke i min kuffert til sommer, hvor vi skal nyde solen og ca. 35 grader hver dag.

Vi har betilt endnu en tur til Florida, alle hoteller er booket vi mangler bare at booke en bil hos Hertz. Vi har prøvet 4 forskellige udlejnings firmaer i USA, og vi har kun været tilfredse med både service og bil hos Hertz, derfor vælger vi helt sikkert dem igen i år.

Men det er ikke kun bilen til sommerferien vi er på jagt efter for tiden. Vi skal skifte vores bil ud inden for 12 måneder, derfor er vi begyndt at kigge rundt efter en ny. Vi har været ude og prøve nogle forskellige mærker og størrelser, og flere af forhandlerne kan først levere en ny bil om 4-6 måneder. Derfor er vi nu begyndt at kigge efter både brugte og nye biler, mest for at have noget i baghånden, hvis vi ikke kan finde den helt rigtige inden efteråret.

Autocentralen sælger både nye og brugte biler, så hvis vi ikke finder den helt rigtige leasing bil, kan vi måske finde vores nye bil der.

Skriv et svar