Jeg har prøvet – Loreal Pure Clay

Loreal pure clay

Jeg var så heldig at finde denne lille prøve i SKØN magasin, I ved det der gratis blad fra Matas. Jeg har set maskerne flere steder, og jeg har flere gange tænkt at dem skulle jeg prøve. Jeg havde ikke rigtig en, som jeg gerne ville prøve mere end en af de andre, så at det var den grønne, var helt fint med mig. Jeg syntes denne uge har været ret skør, jeg er taget meget tideligt på arbejde. Hvilket har gjort, at jeg slet ikke har set min familie om morgen. Onsdag kom jeg meget sent hjem, og var lige ved ikke at nå dagplejen inden den lukkede – tak bus fordi du var 15 min forsinket! Næste morgen kom bussen slet ikke, hurra for 35 min i regnen – bonus at mit hår allerede var vådt #huskjahatten

Loreal Pure Clay

Efter sådanne dage er en kop the i sin ynglingskop og en ansigtsmaske, bare guld værd og kan få overskuddet tilbage. Den her maske gav mig virkelig overskud, den havde den helt rigtige luksus følelse. Konsistensen af masken er blød, tyk og cremet, og let at smører rundt i krydderen. Jeg lod den sidde i 10 minutter, og efter bare 5 minutter strammede den godt op i mit ansigt. Efter 10 minutter skulle den skylles af med lungten vand, det er et step der altid går lidt op i hat og briller for mig. Derfor går jeg i bad, så kan jeg meget bedre få masken skyllet af, og resterne ender ikke på mit tøj 😉

Efter badet var min hud dejlig blød, min hud følges ren uden at være tør. Det er helt sikkert en maske jeg ville prøve igen! Har I nogle erfaringer med Loreal Pure Clay? Eller en af de 2 andre masker i samme serie??

Loreal pure clay

Det er ikke altid at man ser smuk ud med masken, men man det bagefter 😉 God weekend alle sammen.

Skriv et svar