Jeg ønsker mig en mynte

reklame

De fleste af vores planter herhjemme er orkideer, det er klart min ynglings blomst. Jeg er god til at holde liv i de fleste, og endda få dem til at formere sig. Selvom de er smukke, kan de ikke rigtig bruges til noget, derfor har jeg tænkt mig at få en mynte.

Mynte Mojito

Mynte til min mojito

Det startede faktisk med at vi nytårsaftens dag, kom i tanke om at vi havde glemt at købe mynte til mojito. Min mand kørte forgæves rundt for at finde en åben butik, så vi måtte undvære mojito. Det ville ikke ske, hvis jeg havde en mynte i huset. Den er findes i mange forskellige sorter, fra en mere traditionel til en med chokolade, jordbær eller grape noter. Den med chokolade kunne jeg forstille mig, var god til te.

Mynte

Planter i potter og kasser

Det er vigtigt at mine planter både kan være ude og inde, for vi har ingen vindueskarme. Derfor mangler vi alt for mange gange plads til planter. Jeg har læst at mynte er en krydderurt der både kan dyrkes inde og ude, jeg kunne derfor sagtens se mig selv dyrke krydderurter i altankasser i zink og træ. Specielt de flotte i teaktræ, ville passe godt til vores altan.

Hvilke krydderurter har I hjemme i jeres plante park?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med altanbutikken.dk/

Skriv et svar