Da jeg søgte nyt job

rekruttering

Reklame//I sommer besluttede jeg mig for, at jeg skulle finde et nyt arbejde. Så jeg satte mig ned og opdaterede mit CV. I dag er CV’et helt klart det vigtigste, hos flere headhunter firmaer skal de kun bruge ens CV. Derfor tog jeg fat i en i mit netværk, som arbejder indenfor rekruttering, hun gennemgik mit CV og gav mig feedback. Først blev jeg lidt krukket over feedbacken, mest fordi at jeg havde gjort mig umage, og jeg syntes selv at det var ret godt. Efter jeg var færdig med at være børnefornærmet, rettede jeg mit CV og sendte det ud til flere rekrutterings firmaer.

Rekruttering og gammeldags ansøgning

Jeg blev anbefalet både at søge på gammeldagsmaner, hvor man søger via jobportaler, men også via rekruttering. Jeg kom til samtaler på begge dele, flere af rekrutterings virksomhederne benyttede sig af search and selection for deres kunder. På den måde har de sorteret feltet, og virksomheden skal ikke selv sidde og læse alle ansøgninger. Som virksomhed kan man få rekruttering via gml-hr.

Mit nye arbejde fik jeg på gammeldags maner.

Skriv et svar