Juleaften ved det nye spisebord

reklame

Julen fejre vi hjemme hos os i år, og i år bliver det ved vores nye spisebord. Vi har i flere år kigget efter et nyt spisebord, og i efteråret flyttede der langt om længe et nyt ind. Et firkantet et af slangsen. Vi har alle år haft et med runde hjørner, og det var vi virkelig blevet trætte af. Børnene har godt nok også haft deres udfordringer med de hjørner. Ikke fordi de løb ind i den, men fordi bordet har svært for dem at vurdere hvornår det sluttede.

Glutenfri kringle

Men en dag midt i november, kom jeg hjem fra endnu en lang dag på kontoret, og så stod der bare et nyt bord. Jeg blev så glad og overrasket, tænk at min mand stadig kan overraske mig på den her måde. Det er virkelig fantastisk. Nu glæder jeg mig bare til at dække et fint julebord, på mit nye bord.

Hvis jeg nu også fik nye stole

Hvis nu min mand skulle overraske mig med nye stole, så ville jeg blive helt fantastisk glad, hvis det var Y-stole. Jeg ved godt at de ligger i et prisleje, hvor man nok ikke lige kommer hjem til 6 nye stole, en tilfældig forårsdag. Men hvis jeg gjorde – skulle min mand bestemt ikke høre et ondt ord på grund af det.

Hos Rosborg Møbler kan man faktisk spare hele 25% på netop 6 Y-stole, se selv lige her CH24. Det er da et godt kup, når man tænker på, at det er et rigtigt stykke dansk møbeldesign. Y-stolen er designet af Hans J. Wegner til Carl Hansen & Søn tilbage i 1949. Stolen har været i produktion siden 1950, og er stadig en meget populær spisestuestol. Rent håndværksmæssigt er den også et lille mesterværk, med mere end 100 led i fabrikationen, er den et ægte håndarbejde. Sædet er flettet i hånden af 120 meter papirsnor. Så det er ikke så underligt, at Y-stolen holder en pris på over 3.500,- stykket.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Rosborg Møbler/

Skriv et svar