Julegaveideer fra NEYE

Neye julegaver

 

Når jeg er i Lyngby Storcenter, går jeg altid i NEYE og kigger. Butikken har et stort udvalg af tasker og punge, som er de produkter jeg er mest interesseret i. Jeg har gennem et par år været lun på både en bæltetaske og en Fjällräven, min mor havde selvfølgelig en Fjällräven i 90’erne, da hun studerede på pædagogseminaret. Det har dog ikke skremt mig for at ønske mig en, jeg er meget glad for at bruge rygsæk i hverdagen – det er bare mere praktisk når jeg cykler og tager tog og bus. Det er vigtigt at der er plads til computer, madpakke og alt det man lige står og mangler på sit arbejde i løbet af dagen.

Guldklumpen ønsker sig en rygsæk med LEGO Ninjago, men jeg er sikker på, at denne med LEGO Chima helt sikkert ville være et hit. Hvis han vidste at man kunne få en Zinc Flyte løbehjuls-trolley, så stod den helt sikkert på hans ønskeliste. Det er da også mega sejt og meget praktisk, jeg tænker også som løsning til skoletaske, alt for mange børn kommer slæbende med en taske så tung – det ville derfor være meget bedre for deres små rygge, at kunne kører de tunge bøger i skole.

Alle taskerne på collagen kan købes på NEYE.dk, og jeg ville i hvert fald ikke have noget imod at pakke bum-bag’en fra Markberg op juleaften – Hint til manden min.

sponseret

Skriv et svar