Julekaffe og kun 7 dage til juleaften

Julekaffe

Der er nu kun 7 dage til juleaften, vi er slet ikke i mål endnu. Det skyldes mest at vi igen har været syge hele banden, det startede med Prinsessen i søndags. Så fulgte Guldklumpen og jeg med tirsdag, i dag er vi næsten oppe på fuld blus igen. Men nu ligger min mand der, heldigvis ved vi at han vender tilbage til os mandag eller tirsdag. Selvom det er hårdt at være alene med det hele, er jeg bare taknemlig for at vi er 2 normalt. Jeg er blevet rigtig glad for kaffe igennem de sidste 6 år, tidligere drak jeg ikke kaffe hver dag. Det gør jeg nu, men jeg overlever gerne en dag uden – for jeg VIL ikke være med i “jeg fungere ikke før en kop kaffe” klubben. Jeg drikker gerne en kop the i stedet, og efter jeg har fået en the-julekalender af min mand, får jeg en kop the hver aften.

Julekaffe

Julekaffe i min julekop

Vi plejer ikke drikke special kaffer, vi drikker kaffe på friskfristede bønner. Men nu er det jo jul, så vi skulle da prøve en julekaffe. Jeg købte en lille pose hele bønner hos vores lokale Skjoldburne, og så vi drikke julekaffe i weekenden. Ideen var så fin og meget julet, men smagen var SÅ sød! Det endte faktisk med at jeg fik kvalme bare af lugten, og nu bor resten af posen hos min svigermor. Min svigermor er nemlig til sød kaffe, eller hun drikker i hvert fald sukker i kaffen. Jeg er godt nok noget spændt på, om hun kunne lide den, eller om den lille pose julekaffe nu bor hos nogle andre igen.

Jeg tager bare en almindelig kop kaffe, og så tvister jeg stemningen op med julethe. Vi har slet ikke drukket så meget julethe i år, jeg må se om jeg kan få lidt mere julethe hygge om aften.

Har I smagt julekaffe?

Skriv et svar