Julekalender, julebag, julegaver og nisserier

Alle sammen ting der høre julen til, og ting jeg glæder mig til hvert år. I år skal Prinsessen også være rigtig med, sidste år forstod hun ikke helt hvad det gik ud på, selvom hun godt ville pakke gaverne op. Begge børn har en hjemme-broderet julekalender, som jeg har lavet. Jeg sad til kl. 02.30 i nat og lagde sidste hånd på Prinsessens, jeg nåede det!

Julegaver julegaveideer

Reklame

Har  du styr på årets kalendergaver? Eller er det advents gaver?? Eller årets julegaver??? Herhjemme får børnene gaver hver dag, det kan både være spiselige eller ting som, Lego, Gurli Gris, bøger og en julefilm. Jeg glæder mig til når de bliver større, og der kan snige sig gadget gaver ind.

Gadget julegaver fra Coolstuff

Jeg har fundet nogle fine gaveideer fra Coolstuff frem til hele familien. Et fint kamera fra fujitsu Instax mini9 fx til din søster, datter eller veninde. Jeg har fx brugt mit til at tage billeder til Guldklumpens fine lyskæde, men jeg har også taget et billede som fødselsdagskort. Der er mange sjove muligheder.

Revablend er en sjov måde at blande en smoothie eller en shake på, der er helt sikkert en del der hopper på en sundere livsstil, nå kalenderen siger januar. Jeg har den fast stående på mit arbejde, så kan jeg lave en smoothie når mine kollegaer går i kantinen efter chokolade. På den måde er jeg allerede ved at implementere et sundere valg til januar 🙂 Du pisker shaken ved at dreje bunden, ret smart altså!

En smart grøn julegave idé

The Rocketbook er et helt nyt bekendtskab for mig, men et spændende grønt et af slagsen. Alle sider kan genbruges ved at tørre den medfølgende pens griflerier af med en fugtig klud. Alle dine noter kan foreviges, ved at tage et billede af siden igennem den app du downloader på din smartphone. På den måde kan du måske få et endnu bedre overblik over dine noter. Jeg syntes i hvert fald at The Rocketbook har nogle geniale indspark. På den måde kan jeg stadig holde fast i mine håndskrevne notater, få dem gemt og tænkt mere grønt samtidigt. Jeg tænker at der er flere der vil kunne bruge sådan en, både mænd og kvinder i alle aldre.

En anden lille sjov ting er den lille reflekskvast, den kunne sagtens gå som en kalendergave, eller gaven til en veninde hvor det aftalte budget ikke er stort. For hvem har ikke brug for en refleks? Som barn havde jeg altid reflekser med mig, på min jakke, på min taske og som klistermærker på min cykelhjelm. Men som jeg er blevet større, har jeg glemt reflekserne! Mine børn har reflekser på, men mig selv havde jeg totalt glemt. Men nu har jeg en fin refleks til min Louis Vuitton taske 🙂

Hvad ønsker du dig til jul?

Hvis du mangler ideer til årets julegaver både til din ønskeliste eller til familien, kan du muligvis finde gode ideer hos Coolstuff.dk – både gaver til ham og til hende.

Skriv et svar