Julekalendere til hyggelige stunder i december

reklame

Det bugner efterhånden med forskellige julekalendere, der findes en til et hvert behov. De sidste par år har jeg holdt godt øje med, hvad der kom på markedet. Mit ønske var, at finde en julekalender der var glutenfri og mælkefri, og dermed en jeg ville kunne spise. For 2 år siden fik jeg en te julekalender af min mand, det var så hyggeligt at have en ting at se frem til hver dag. Jeg glædede mig til at komme hjem, sætte vand over og så smage en ny te. Det var virkelig hyggeligt, så da jeg så denne te kalender hos Coolstuff, viste jeg at den skulle sprede julehygge hos mig i år.

Julekalender

Te-julekalender

Te-julekalenderen er meget fin, både julet, smuk at have stående og indeholder flere forskellige teer. For mig er det vigtigt, at den ikke kun indeholder sort te. Mange gange syntes jeg sort te er bittert, derfor foretrækker jeg urtete og grøn te. Denne julekalender indeholder både, grøn, hvid, sort, rød og urtete. Jeg glæder mig rigtig meget til, at skulle drikke te hver aften i december. Måske sammen med et par glutenfrie julekager.

Julekalender

Vingummier til Tinka

Det er ikke den eneste julekalender jeg har fået i år, jeg har nemlig også fået den flotte julekalender fra Wally and Whiz Vingummi. Den er fyldt med små poser med lækre gourmet vingummier helt uden gluten. Vingummierne er anderledes i smagen end fx. Haribo. De skulle være med fx. lime & appelsin og fersken & pære smag, jeg har tidligere smagt en udgave med mango & hindbær. Smag der er helt anderledes for vingummier, så jeg glæder mig til at nyde lækre gourmet lækkerier hver aften til TV2’s nye julekalender Tinka og Kongespillet. Det er dog ikke den eneste julekalender vi skal se herhjemme. Vi skal også se DR’s julekalender JuleStjerner, som første gang blev sendt i 2012. Det er en julekalender skabt af Wikke og Rasmussen, med en masse kendte skuespillere og musikkere – den vil jeg helt sikkert anbefale jer at følge med i.

Julekalender

Har I købt nogle julekalendere i år? Eller har I nogle i planlægger at købe??

Wally and Whiz

Skriv et svar