pebernød1

Jeg elsker kager og søde sager generelt – men jeg har jo den udfordring at det skal være glutenfrit. Derfor bager jeg ofte mine kager selv, det gør så også at jeg slipper for de slemme E-numre, og jeg ved lige præcis hvad der er i. Sidste år bagte jeg de pebernødder rigtig mange gange, i år er det kun blevet til 2 gange, og denne gang har jeg spicy opskriften lidt ekstra op.

Du skal bruge:

  • 250 g boghvedemel
  •  175 g plantemagarine uden mælk
  •  1/2 tsk hvid peber
  •  1/2 tsk vaniliepulver – ikke vaniliesukker
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 125 g rørsukker
  • reven skal fra 1 lille øko citron

Rør det hele sammen til en småkagedej, tril derefter hasselnøddestore kugler, bag dem ved 200 grader på varmluft i ca. 10-15 minutter. Tag dem ud når de er gyldne, og lad svale lidt på pladen inden du rykker dem over på en rist.

Husk først at putte dem i kagedåse når de er helt afkølet

Velbekomme og god glutenfri jul

pebernød2