Hjemme hos os har vi juletræ hele december

December måned står virkelig i julehyggenstegn hjemme hos os, vi julepynter, julebager og ser en masse julefilm! Det nye i år er, at vi har juletræ hele december. Det er dog et snyde træ, sådan et rigtig amerikansk ting, men virkelig hyggeligt! For jeg vil gerne have et fint pyntet træ hele december, men jeg vil også gerne have et frisk grønt et d. 24. december, hvilket er umuligt hvis det skal være et rigtigt træ.

Juletræ

 

Juletræ hele december

I år står dette fine Sirius træ i vores stue, indtil det rigtige juletræ flytter ind. Det gør det først omkring d. 20. december – forhåbentlig! De sidste par år har vi haft svært ved at få fat i vores juletræ, for der er virkelig mange mennesker der allerede nu har indkøbt deres træ. Det virker bare lidt skørt hvis vi gør det samme, for vi kan ikke have det stående i et skur eller ligende.

Hos Juletrae.com kan du allerede nu bestille dit træ til levering på den dag der passer dig. Helt perfekt for dig der ingen bil har, eller som har knapt med tid de næste 2 ugers tid. De levere på hele sjælland indenfor 1-3 dage, så der er massere af tid endnu. Det skal selvfølgelig også lige nå at komme, så det kan sættes op, få lys på og en masse pynt. Det betyder i hvert fald meget for mig, at vi kan nå at nyde træet i flere dage.

Hvis du skulle være interesseret er min nye julebluse fra H&M, og den er virkelig et hit hos børnene. Men hvem elsker ikke Mickey og Minnie?!

//Indlægget er skrevet i samarbejde med Juletrae.com//

Skriv et svar