Juni måneds Goodiebox – produkter til min kuffert

Juni måneds goodiebox

Så er det blevet tid til at gennemgå juni måneds Goodiebox – the Hi and Bey box. Helt perfekt til denne ferietid! Små produkter der nemt kan passe ned i din toilettaske, hedder det stadig det? Eller sidder jeg fast i det forrige århundrede 😉 Kalder man det beautyboxen i dag?? Det gør man sikkert, men for mig et en beautybox en hård box der matcher din kuffert. Sådan en købte jeg da jeg var 16 år, jeg fik bare aldrig kufferten. Nøj de var ellers flotte de gamle delsey kufferter, jeg købte en flot blå beautybox, i håb om at jeg fik køb kufferten også. Det gjorde jeg ikke, så jeg har kun en beautybox, som lige pt står i kælderen og samler støv. Men delsey er stadig et fint kuffert mærke, personligt er jeg ret vild med den lyse cremefarvet kuffert 🙂

Nå men tilbage til de små produkter der passer perfekt til den taske/kuffert du nu har dine personlige ting i på rejsen. Jeg er ret vild med den måde Goodiebox evner at skræddersy juni måneds Goodiebox helt til mig. De ved at jeg er lyshåret, så den sender mig en blond/silver shampoo, jeg er virkelig imponeret.

Indholdet i juni måneds Goodiebox

L’oréal Serie Expert Silver Shampoo

Perfekt produkt til at fjerne de gule og lidt for gyldne nuancher i blond hår. Jeg vasker mit hår en gang om ugen med silver shampoo, og denne lille rejse flaske skal med mig til Florida 🙂

Ganier Micellar Cleansing Water

Et produkt jeg testede i det her indlæg, og jeg er som sagt meget begejstret for produktet, så der er endnu en til kufferten, for denne er også i rejsestørrelse. For selvom man skal på ferie, skal man jo huske de gode rutiner.

Ilse Jacobsen body lotion og body shampoo

Også i mindre størrelser perfekt til rejsetasken. Produkterne indeholder havtorn og dufter skønt af manderin, rose og mynte, meget sommerligt og emmer af sommerhygge i Hornbæk. Produkterne er danskproduceret kæmpe plus!

Clean Lovegrass

En skøn og let citrus sommer duft med noter af rose – og så er jeg jo klart Clean fan, så jeg var meget glad 🙂 Jeg havde dog håbet på, at det var et lidt større produkt, fx som de her små Clean dufte.

ZIAJA Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste

Et virkelig nemt og billigt produkt at anvende. Den giver en skøn glød, og føles rigtig rar på huden – den kan jeg klart anbefale jer.

Paese Diamond Eyeshadow

Smuk øjenskygge med god glans – så fin til de lange sommer aftner. Kan både påføres tør eller våd, det skal jeg helt sikkert ekspermenterer med.

LØWÉN Beyond – Volume & Curl Mascara

En meget fin mascara, det er næsten synd at den skal gemmes i makeuptasken. Den giver meget fine vipper, perfekt til et knapt så sminket look. Mascaraen indeholder biotinoyl-kompleks der virker som et længdegivende serum på dine vipper. Så det er faktisk et 2 i 1 produkt, både serum og mascara.

Hvis I skulle være friste af juni måneds Goodiebox kan den stadig købes, men i stedet for silver shampooen er det et rense produkt.

Skriv et svar