Karmameju med på rejsen og et godt tip

For ca. 2,5 år siden begyndte jeg, at tørbørste min krop hver morgen inden bad. En rutine jeg ikke har lyst til at springe over, det giver mig en dejlig følelse af velvære og en luksus i min hverdag. Jeg har endda min børste med på ferie, for jeg kan simpelthen ikke undværre den 🙂 Med på rejsen kan jeg nu også tage Karmameju lækre hudpleje produkter i rejsestørrelser. Det er virkelig rart, at produkterne findes i størrelser der både passer ned i toilettasken, men også til tasken i hverdagen. For deres håndcreme er virkelig fantastisk! Og det er lidt skørt at bakse rundt med en 250ml flaske med pumpe i tasken. Så er de små rejsestørrelser på 50ml altså mere praktiske. 

Få minus 25% på Karmameju hos Designme.dk

Lige nu kører der en kampange på Designme.dk, hvor du kan få minus 25% på alle Karmameju produkter. Det gælder alle hudplejeprodukter, børster til tørbørstning, morgenkåber, heldragter og fleecetæpper. Tilbuddet gælder til og med på mandag.

Hvis jeg skulle fremhæve nogle produkter jeg ville gå efter, så er det helt sikkert en tørbørste, og gerne den recharge ionisk tørbørste sætter gang i cirkulationen, og både renser i dybden, afgifter og reducerer cellulite. Det kunne mine lårbasser altså godt bruge lidt ekstra hjælp til! Efter bad når jeg har god tid, bruger jeg body olien Hope men den skal have god tid til at tørrer ind. Men så er min hud og blød som Prinsessens 🙂

Den lille mirakel balm Calm Balm 02 har udkonkurreret eight hour creme herhjemme. For et par måneder siden, fik jeg en dyb rift i mundvigen. Den sat mig helt ud af spil, og jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre for at få den væk. I mit skab havde jeg denne lille balm, og jeg tænkte at jeg altid kunne prøve den. På kun 2 dage og et havn af påføringer, var riften lukket og såret gik endnu hurtigere væk. Den vil jeg helt sikkert også anbefale, jeg bruger den også på Guldklumpens sår, i håb om at han ikke får alt for mange ar.

Har du nogle favorit produkter fra Karmameju?

Skriv et svar