Kender I milium.dk – både fysisk og online

Reklame//Kender I shoppen milium.dk? Jeg gjorde ikke! Men alligevel syntes jeg at logoet og ikke mindst navnet mindede mig om et eller andet. Shoppen er ikke kun online, der findes også 2 fysiske butikker. Den ene ligger i Hørsholm, lige om hjørnet fra Fredensborg, og den anden i Lyngby – heller ikke lagt væk fra mig. Begge byer kommer jeg jævnligt i, men det er oftes med hele familien. Og når vi alle er ude og shoppe, er det mest fordi børnene mangler noget, og så går vi ikke i mor butikkerne. Derfor er jeg ret vild med konceptet om onlineshoppen, der kan jeg surfe rundt, finde lige det jeg søger, men stadig komme forbi og se varen. Hvis det er det, jeg har behov for. Det er da virkelig smart, både for mig som forbruger, men også for butikken. De kan med onlineshoppen kommer ud til hele Danmark 🙂

Stort udvalg hos milium.dk

Milium.dk har et bredt udvalg af danske mærker, men også de populære mærker som Acne, Lala Berlin, Kenzo, Rag & Bone og ikke mindst Toga Pulla. Mærker der sæson efter sæson fylder meget i modebilledet. Shoppen har også mærket Rabens Saloner, så hvis du er et frisk pust fra østen, kan du se Tøj fra Rabens Saloner her.

Som I kan se på billedet, har jeg fået fat i et par skønne støvletter ala Toga Pulla støvlerne. Jeg glæder mig helt vildt til at tage dem i brug 🙂 Hvad syntes I om dem?

Nå tilbage til milium.dk, når jeg møder nye shops, tjekker altid deres udsalgsfane. Mest for at se hvilket leje de lægger i, når de kalder det udsalg. På denne shop, kører de minus 50, 60 og 70% af prisen. Så som en lille ekstra infomation, kan jeg oplyse at de holder udsalg lige efter mit hoved. Nogle gange er der gode klassiske kup at gøre, jeg faldt da lige over en skøn lyserød skjorte, og t-shirts i mange skønne farver.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med milium.dk/

Skriv et svar