Kjolen er klar til nytår

Jeg viste denne kjole for et par dage siden, som et lækkert nytårs look. Jeg skrev til butikken via Instagram, for at være sikker på at min bestilling kunne nå at komme frem inden nytår. Selvom jeg nok skal bruge kjolen igen til andre lejligheder, så var det jo lige nu jeg havde brug for den.

Kjolen til nytår

Jeg lagde min bestilling torsdag kl 13.00, og næste formiddag kunne jeg hente den, på mit lokale GLS pakke sted. Det gik virkelig stærkt!

Glimmer, glitter og guld

For mig er nytår en årlig fest, og som mor til 2 holder vi aftenen børnevenlig. I år fejre vi dagen hjemme, vi får gæster til en 3 retters menu og en masse hygge. Champagnen ligger på køl, og vi glæder os til en masse fyrværkeri over slottet i Fredensborg. Selvom vi bare er hjemme, skal vi stadig være i pænt tøj. Jeg har som sagt købt ny kjole, Guleklumpen har valgt hvid skjorte og butterfly, Prinsessen skal selvfølgelig være i fin nederdel. Manden min plejer også, at hoppe i skjorte og nogle gange med slips. Nu må jeg se hvad han hopper i.

Mine negle skal være lakeret med guld fra OPI, jeg går desværre alt for sjælendt med neglelak for tiden. Jeg skal ofte bruge 30 minutter uden at kunne lave noget andet. Det er der sjælendt med 2 børn herhjemme, og om aftenen sover jeg. Men i morgen skal jeg nå det, for det er en del af looket.

Er I klar til i morgen?

Kjolen er fra Ichi købt hos LykkeByLykke, den fås i 3 forskellige farver lilla, blå og sølv og er lige nu på tilbud til minus 50%. Skoene er fra Stylesnob, og er et udsalgskup fra før vi fik børn. Det var nogle min mand havde fundet i Magasin, og så købte han dem med hjem til mig. Jeg vil sige at de var spot on, desværre er jeg bare ikke så god på høje hæle, så jeg plejer hurtigt at skifte til fladere sko. Men fin det er de!

2 Replies to “Kjolen er klar til nytår”

Skriv et svar