Klar parat sommer fine fødder

Reklame

Sommerfødder – ja set er vel ikke forsendt at gå i gang nu?! Lækre fødder er da skønt året rundt. Men for at være helt ærlig, og det kan man jo lige så godt være, så har jeg aldrig haft en fod rutine. Fødderne passer sig selv nede i strømper, men jeg holder nu meget af at gå i bare tær. Og det er bare rare at gå på velplejede fødder, det må jeg indrømme her efter jeg er begyndt min rutine. 

Skønne sommerfødder

Jeg troede faktisk at mine fødder var fyldt med hård hud, men det viste sig bare at være tør hud. Hver morgen når jeg går i bad, skrubber jeg mine fødder med en pimpsten. Den er naturlig blid ved fødderne, og fjerner kun det hårde hud og de døde hudceller. Efter badet frottere jeg mine fødder blidt – husk specielt imellem tæerne. Hvis området er fugtigt giver du dårligdomme som fodsvamp gode levevilkår. Efter frotteringen smør jeg fødderne i fodcreme og så ned i et par tynde bomuldsstrømper. Det er helt utroligt så hurtigt mine fødder er blevet bløde.

Nu er mine fødder klar til sandaler, og så håber jeg at jeg kan holde rutinen, så jeg hele tiden vil have skønne sommerfødder 🙂

Har du en rutine omkring plejning af dine fødder?

/indlægget er skrevet i samarbejde med rabolsko.dk/

Skriv et svar