Klatrebane – aktivitet til efterårsferien

Klatrebane

Reklame//Der er kun en uge tilbage, så er det Guldklumpens første skoleferie. Han syntes det er sjovt at gå i skole, men han skal lige vende sig til, at man ikke lige kan holde en fridag i ny og næ. Han har virkelig kunne nyde godt af det sidste år, først var jeg på barsel og så manden min. Sammenlagt var vi hjemme i 12 måneder, det har Guldklumpen virkelig nydt godt af.

Nu er der kun den næste uge tilbage, og så holder han ferie. Manden min har ferie med ham, jeg håber dog at kunne få et par fridage, så vi kan tage på familie hygge tur. Vi kiggede tidligere på en tur til Vimmerby i Sverige, men Prinsessen gider ikke rigtig at kører i bil for tiden. Så 5 timer på bagsædet er nok lige optimistisk nok! Turen til Vimmerby er derfor udskudt til næste år.

Klatrebane – en Herretur for store og små

Husets mænd får jo så nogle dage alene uden os piger. Jeg har derfor fundet et par herre-udflugter, de måske kunne tage på. En af de mere fysiske, er en tur på klatrebane. Der kan de både bruge deres kræfter og have det sjovt. Vejret kunne godt ende med at være bedre end årets sommer, men der skal jo heller ikke så meget til i år. Men hvis vejret ikke er tørt, er der altid biografen eller Danmarks tekniske museum i Helsingør, det er jo også lige om hjørnet. Øv nu sidder jeg her, og bliver helt misundelig. Jeg vil også have fri i hele uge 42. Havreholm Klatrebane lyder nu også meget sjovt, jeg må hellere se om jeg kan få et par fridage.

Har I efterårsferie? Og har I nogle planer for ugen?? Måske nogle Halloween relaterede planer 😉

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Havreholm Klatrebane/

Skriv et svar