Kommer der mon sne i december

Reklame

God-dejlig-mandag-morgen den sidste af slagsen inden juleaftensdag, for alle os der ikke skal arbejde juleaften. Så er det også den sidste arbejdsdag på en mandag i 2018. Det er vildt at tænke på, at der allerede er gået endnu et år. Heldigvis er det ikke helt slut i endnu, så vi kan stadig nå at få en masse gode minder med over i 2019. Herhjemme har vi fulgt vejrudsigten tæt, for kommer der mon sne i december?

Sne og varm jakke

Kan du holde dig varm når der kommer sne?

Hvis ikke, så er det nok ved, at være nu du skal købe en varm jakke. Måske du kan nå at ønske dig en jakke i julegave, jeg så i hvert fald at man på North Face hjemmeside, stadig kunne nå at få sin pakke inden jul. Lige så meget som jeg elsker hårde pakker med lækre skønheds produkter, lige så meget elsker jeg bløde pakker. Jeg har selv fået et ekstra varmt sæt vintertøj i år, så jeg har mere brug for en fin varm jakke. Derfor har jeg skrevet denne fine lilla fakefur pels, jeg er sikker på at den vil være sååå fin. Forhåbentlig kan den holde mig varm når der kommer sne.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med North Face/

Skriv et svar