Konkurrence – ansigtsyoga

Ansigtsyoga

Så blev det også konkurrence tid på min blog – juhuu! I onsdags blev jeg 34 år, hold da op hvor tiden bare flyver afsted, men nu er jeg midt i 30’erne, og jeg er begyndt at gå mere op i pleje af min hud. For at kunne bibeholde elastisiteten og minimere de små linier, bruger jeg fugtgivende og dybderende masker hver uge. Det er meget oftere end før! Jeg er ikke tilhænger af botox og andre behandlinger, at folk vælger det, er deres valg. Men jeg vil hellere bruge mere naturlige løsninger så som ansigtsyoga, en måde at strække og styrke sine muskler i ansigtet. Det giver så fint mening i min verden!

Hvis du dyrker yoga, så ved du at de mange øvelser kan gøre underværker. Tænk så at kunne få trænet ansigtet, så huden blev strammet op, og man måske kan smile i 3 timer uden at blive træt i kinderne. Det ville kun være en bonus, hvis de fine linier der popper op i mit ansigts for tiden ville blive reduceret.

ansigtsyoga

Få et naturligt løft med ansigtsyoga

Jeg er faktisk ret misundelig på den af jer, der løber med et gavekort til et online kursus i ansigtsyoga. Jeg syntes virkelig at det lyder spændende, og alternativt på den helt rigtige måde. For at deltage skal du:

  1. Skrive en kommentar med en lille julehilsen i kommentarfeltet, så jeg ved I deltager.
  2. Følg bloggen på facebook – det gør I lige her.

Jeg trækker en heldig vinder d. 20/12 kl. 21.00

Du kan læse endnu mere om ansigtsyoga lige her.

På hjemmesiden kan du også tilmelde til e-mail, og derefter modtage “DE 10 MEST effektive Anti Age Tipz”, der gør MIRAKLER for din hud. Dem har jeg hentet, og jeg glæder mig til at læse dem i morgen. Alt til sin tid når man har børn 🙂

4 Replies to “Konkurrence – ansigtsyoga”

Skriv et svar