En kreativ påske – måske med nye gardiner

nye gardiner

Reklame//

I går gik vi over til sommertid, nu går vi mod varme og lysere tider. Varmen må vi nok vendte lidt mere på, men igennem de sidste par uger, har det også været lyst når vi stod op om morgen. Når vi stiller uret en time frem, er det også lyst når vi putter børnene. De er virkelig styret af lyset, de har begge meget svært ved at sove, når rummet er helt oplyst. Derfor har vi mørklægnings gardiner i værelserne, men de lukker stadig en masse lys ind, da gardinerne ikke er lavet til vores vinduer. Derfor har vi talt om at sy vores egne af mørklægnings gardinstoffer, jeg har kigget lidt på foldegardiner. De kan specialelaves både i bredde og længde, og så skulle de være til at lave selv.

Mørklægning med nye gardiner

Vi er faktisk ved at være et ret godt kreativt team, vi har været et godt team i mange – men det kreative team er noget nyt. Førhen har teamet kun bestået af mig, men nu laver vi mange andre ting end at sy og strikke. Vi har kigget på gardiner online, der er både færdige gardiner men også stof i metermål, så man selv kan sy sine gardiner. Vi går efter at sy dem selv, og vores vinduespartier er ikke ens i målene. Byggeriet er generelt et par centimeter skævt, ikke noget man ser med det blotte øje.

Når det handler om at lukke alt lys ude, skal det speciel laves. Det er vi i hvert fald kommet frem til, og jeg glæder mig faktisk lidt til projektet. Forhåbentlig får vi sat gang i projekt nye gardiner allerede i påsken. Eller det kommer vi til lige så snart børnene ikke vil sove 😉 Sådan løser tingene sig stille og roligt hen af vejen.

Har I mørklægning i jeres soveværelse?

Skriv et svar