Kun 7 dage til og noget om ønsker

Reklame

I dag er der kun 7 dage til min fødselsdag, og nu hvor tiden bare flyver afsted, må jeg hellere starte med de der indlæg om ønsker. Det føles som første år, hvor jeg ikke er i god tid med ønskerne. Normalt har jeg en masse ønsker, men i år var jeg helt blank for hvad der skulle på ønskelisten. Derfor var det noget af en opgave, da jeg skulle skrive årets første ønskeliste. Når vi rammer december og min fødselsdag er veloverstået, laver jeg lige en opdatering til jul 😉

Ønsker til min ønskeliste

Der er ting jeg altid ønsker mig, såsom gaveæsker fra Clarins. Årets gaveæsker udkommer altid i november, og er derfor en oplagt kandidat til min ønskelisten. Min svigermor er faktisk rigtig god til, at finde netop de gaveæsker til enten min fødselsdag eller til jul. Udover hudplejeprodukter ønsker jeg mig også kogebøger og bøger sådan helt generelt, hvilket jeg faktisk har gjort siden jeg var teenager. I år står den glutenfrie bagebog fra mit lokale bageri i Fredensborg meget højt oppe på listen.
Udover de mere jordnære og budgetvenlige gaver, ønsker jeg mig altid et olympus kamera, en fender guitar, et Tag Heuer Aquaracer ur, en læderjakke, en Louis Vuitton taske mere og et par Toga Pulla støvler. Alle ting i en noget dyre ende af skalaen, og dermed nok noget jeg selv skal sparer sammen til.

Men hvis man ikke ønsker sig det, så kommer det måske aldrig til at stå i ens skab 😉 God fredag alle sammen.

Skriv et svar