Kure Bazaar – farve til neglene med mindre kemi

Jeg er vild med neglelak – det har faktisk altid været en af mine laster. Som 13 årig havde jeg en værktøjskasse fyldt med neglelak i alle farver. Den gang var jeg også meget økonomisk anlagt, så det var desværre neglelak af meget ringe kvalitet. For kvalitet og pris hænger jo noget sammen. Kure Bazaar

Kure Bazaar med masser af farve

Nu bruger jeg kun neglelak fra anerkendte mærker, men jeg er stadig på udkig efter nye mærker. Gerne mærker der kan noget nyt, fx dem der ikke lugter, eller som Kure Bazaar der indeholder 85% mindre kemi. De 85% er skiftet ud med mere naturlige ingredienser, der er basseret på træmasse, hvede, kartoffel og majs. Lakken er udviklet med respekt for dine negle og deres naturlige genopbygning. Med lakken skulle du kunne opnår stærke, glatte og sunde negle og samtidig med at de er lakeret i smukke farver. Lakken tørre hurtigt og efterladder lakken med en fin glans.

Kure Bazaar

Selvom lakken indeholder hvede kan jeg godt tåle den, for jeg er ikke overfølsom overfor at røre hvede, kun at spise det. Men hvis du er tåler skønhedsprodukter der indeholder hvede, ville jeg også gå udenom Kure Bazaar.

Der er +70 forskellige farver at vælge imellem, så der er ikke meget der kommer i vejen for, at der også kommer Kure Bazaar på dine hylder. Alle produkter fra Kure Bazaar er ikke testet på dyr. Og kan blandt andet købes hos Greenskin.dk

Skriv et svar