Lagersalg.nu

Lagersalg.nu

Hvem vil ikke gerne spare en masse penge, kunne købe på udsalg hver dag og have sin pakke 2 dage (2 hverdage) efter den er bestilt? Ja jeg siger i hvert fald ikke naj-tak!! På Lagersalg.nu har de masser af skønne mærker, som fx. Karen By Simonsen, Allez Allez, Kön & Mön, Noir, Norr og mange mange flere. Der er både dametøj, herretøj, børnetøj og masser af accessories, så der burde være noget for enhver smag.

Der er generelt meget store besparelser, minimum 50% men på rigtig mange af produkterne , spare du endnu flere procent.

Der kommer hele tiden nye varer, og tingene bliver rigtig hurtigt udsolgt. Jeg ville gerne have vist jer, den t-shirt jeg netop har modtaget fra Lagersalg.nu, men den var ikke længere i shoppen! Men den får I så bare at se på et dagens 😉

Jeg nøjedes ikke kun med at bestille en t-shirt hjem, men jeg tilføjede også en af tingene fra collagen. Jer der følger mig på Instagram (@cfashiondk), så nok et lille glimt af købet i går 😉 I kan ligeledes følge @lagersalgnu på Instagram, her poster de ekstra gode tilbud, gavekoder og nye produkter i shoppen.

Det var nemt at bestille via deres hjemmeside, og efter kun 2 hverdage kunne jeg afhente pakken på mit lokale posthus – eller min lokale Kiwi minipris, hvad skete der lige for, at vi ikke skulle have et posthus i min by mere? Nu bliver man ekspederet af en postmedarbejder i æblegrøn-kiwi minipris uniform. Nå men det var lige et sidespring!

Det er altså hurtig levering! Samtidig var de 2 ting pakket fint ned i en lille kasse, den passede perfekt til indholdet. Jeg forstår altså ikke de onlineshops der sender små ting i kæmpe kasser!!

/Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Lagersalg.nu/

Skriv et svar