Leo fusser – gid jeg havde et par!

Jeg har et ret stort crush på næsten alt i dyreprint! Derfor er jeg også ret begejstret for de fine Alma leo fusser fra Acne. Men jeg er tvivl om, hvovidt jeg vil få gået nok med dem. De koster jo en halv måneds husleje! Men for pokker hvor er de bare lækre!! Måske jeg skulle til at tjekke Trendsales, det kunne jo være man var heldig og finde dem til en god pris. Ellers så må I da gerne sige til, hvis I har eller kender nogle der har, et par skønheder i str. 37/38 på lager, som søger et par nye fødder.

Leo fusser

Ganni har også lavet sit bud på et par Leo fusser, de er til under halv pris af Alma babyerne, men de er nu ikke lige så fine i mønsteret eller i designet. Jeg har længe haft et godt øje til Alma støvletterne fra Acne, både dem i læder og ruskind. Jeg er nok mest til dem i ruskind når alt kommer til alt, og måske helst i sort. Hvis jeg skal bruge en halv husleje på sko, så skal det altså være sko, som jeg kan bruge til så mange ting som muligt.

Drømme om leopard print

De fine leo futter passer heldigvis perfekt til både denim og sorte jeans, hvilket er det jeg går i 90% tiden. Så på den baggrund ville mere leoprint til mit skab være helt perfekt. Er I også glade for dyreprint? Eller er I mere til andre mønstre?? Viste I at man kan sortere alt tøj efter dyreprint på Boozt.com. Det er altså ret smart, så får man meget hurtigere det frem man søger. Så kan jeg også altid holde øje med deres udvalg af sko med leoprint.

Kender I til andre fine sko med leoprint på market?

I kan se flere af mine crush her, hvor det handler om bandanaer.

2 Replies to “Leo fusser – gid jeg havde et par!”

  1. Illums har et par acne alma tilbage i str38 til halv pris-
    🙂 hos samsøe pige afd.
    Jeg købte selv et par – elsker dem – har dem allerede i sorte og beige 🙂

    Hos Ganni har de også de fine høje støvletter med glimmer til 50%

Skriv et svar