Lilla negle med en sky af glimmer

Negle

Der er kommet endnu en glimmerlak til samlingen, denne er også fra Loreal og den er en vinder! Når det kommer til glimmer er jeg som en skade, jeg må bare have det med hjem…men mange gange bliver det bare lidt for meget – specielt hvis det er tøj! Derfor er neglelakker med glimmer perfekte, det er super feminint og ser mega cool ud til det der sorte look, som jeg jo elsker. Glimmer negle passer også godt ind i glam-rock stilen 🙂

Her har jeg først givet neglene et lag med en base coat, derefter et lag med min perfekte mørke lilla IsaDora lak – Åhh elsker altså de lakker! Den er så toppet med min nye glimmerlak.

Hvad syntes I?

10 Replies to “Lilla negle med en sky af glimmer”

  1. Glimmer er sundt for sjælen! 😛 Jeg har tre par glimmer sko, som jeg elsker over alt på jorden! De pifter et hver look op og får mig til at smile! Elsker dine glimmer negle, især den lækre base farve!!! For mig handler negle om det simple eller at gå all in! Lige pt har jeg fransk manicure, skifter lidt med hvilken farve tippen skal have, så passer det til en hver stil uden at bliv e alt for markante. Andre gange er det lækre farver med glimmer lige som du!

    Glædelig snart nytår til dig og dine kære <3

    1. Hvor har du dog ret Lone 🙂 Glimmer er SÅÅ godt for sjælen! Jeg bliver glad når jeg kigger på mine glimmer negle 🙂

      Tak også et godt nytår til dig og dine kære 🙂

Skriv et svar