En lille gaveæske Clean

Clean

Clean! Jeg har nævnt mærket flere gange, og jeg er kort sagt meget imponeret. Men jeg har slet ikke kunne bestemme mig, for hvilken duft jeg ønskede mig mest til min duft samling. Derfor var det et rent lykketræf, da Matas havde minus 25% gaveæsker. Min lokale Matas har endelig fået Clean på hylderne, så jeg kunne få den her lille æske med hjem.
Æsken indeholder 5 små flasker med ikoniske dufte fra Clean, Cold Cotten, Warm Cotten, Rain, Skin og Air. Jeg har altid mest været til Skin, men jeg må sige at Rain virkelig åbner sig op på min hud. Tilgengæld skuffer Skin mig en smule, den åbner sig ikke rigtig på mig, men bliver trærtimod mere dyb og tung.

Clean

Gaveæsken fra Clean

Det er blandt andet derfor jeg er vild med gaveæsker, man får lov til at teste produkterne til en lavere pris. Og hvis produktet ikke lever op til ens forventninger, så brænder man ikke inde med store falconer eller tuber med fæl creme. Noget af det jeg også er glad for ved gaveæsker er, at jeg bliver præsenteret for produkter jeg ikke lige selv ville kigge efter. Sådan har jeg det med mange af de æsker, som jeg har prøvet fra Clarins. Der er jeg blevet præsenteret for blandt andet the Beauty flash cream, en lille vidunder creme der får min hud til at stråle af glød.

Clean

Jeg sidder lidt med samme positive oplevelse nu, for jeg er som sagt blevet meget imponeret af Rain. Cool Cotten kendte jeg til, da jeg har haft en bodylotion i duften.

Warm Cotten har jeg stadig tilgode, men mon ikke den dufter af varme nyvaskede håndklæder 🙂 Den duft er jeg ret vild med, derfor tænker jeg lidt at investere i duftpindene til soveværelset. Så der altid vil dufte af nyvasket sengetøj, jeg tror det vil give lidt ekstra luksus i hverdagen.

Har I en favorit duft fra Clean?

Én kommentar til “En lille gaveæske Clean”

Skriv et svar