IMG_1695

Jeg har mest været optaget af Clarins ansigtspleje, det er jo lidt af en videnskab, først rens og tonic, så serum, creme, øjencreme og Beauty Flash Balm. Det er noget af en proces, men jeg ser nu virkelig fin og ung ud! Ja I ville aldrig gætte på, at jeg bliver 33,5 år i næste måned (jeg går udfra at I alle nikke og sammentygger her :-)) Det kan godt være at processen er lang, men den tager under 5 minutter hver morgen. Men så mangler makeuppen, den har ikke fyldt meget igennem det sidste år. Som gravid anbefales det, at man ikke tilfører kroppen unødig kemi. Det samme gælder når man ammer, og det gør jeg stadig, det gælder jo om at give babyen det bedste man kan.

IMG_1699

The lovely lip balm

For et par uger siden var jeg til Clarins aften i Matas i Allerød. Her blev jeg præsenteret for den her smukke, og meget velduftende lip balm. Den udkommer kun en gang om året, og er derfor kun begrænset i butikkerne. Den hedder Daily Energizer Lovely Lip Balm, og er beriget med nærende og fugtgivende planteekstrakter. Læber bliver fugtet med det samme, de bliver glattere og får et mere fyldigt udseende. Læberne efterlades med en skøn glans og en mere rosa udstråling. Den rosa udstråling skyldes at denne lip balm reagere på dine læbers pH, og fremhæver deres naturlige farve. Og jeg er fan! Jeg har tendens til meget tørre læber, men mine læber er glatte og gennemfugtet.

IMG_1700

IMG_1703

Lige nu er Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm på hylderne, og den kan erhverves for kr. 99,- I denne uge kan alle Club Matas medlemmer spare 20% på alt fra Clarins, så i denne uge koster den kun kr. 80,-

Jeg ved godt at jeg ikke mangler noget Clarins lige nu, men jeg må sige at den lokale Matas hiver i mig. Jeg tror jeg bliver nød til at gå forbi i denne uge. Har I planer om at besøge Matas i denne uge?

IMG_1704