image

Jeg sidder alt for meget på min rumpe, det skyldes at jeg er på barsel og derfor passer børn. Jeg passer ikke kun Prinsessen, men også Guldklumpen selvfølgelig – han er i børnehave hver dag, når han altså ikke er syg…jeg tror han næsten har været hjemme i 2 uger. Det er jo godt at jeg har muligheden for at holde ham hjemme når han nu er syg, men det er da de færreste forældre, der kan holde deres børn hjemme i mere end 2 til 3 dage. Men hold nu op det er hårdt arbejde at have 2 syge børn, der er slet ikke tid til at man selv ligger sig med influenza, derfor er det med at holde sig selv i form og spise sundt.

Jeg går tur med barnevognen hver dag, jeg henter Guldklumpen et par kilometer væk, så jeg får mig en gåtur på ca. 45-60 minutter, men pulsen er jo næsten i bund hele vejen. Jeg savner at få pulsen op, måske jeg skal skrue op for tempoet, og måske løbe noget af vejen med barnevognen. Når Prinsessen kan sidde skal vi også ud og cykle, nøj det glæder jeg mig virkelig meget til, jeg har altid cyklet meget, både frem og tilbage til skole og arbejde, men også når vi som familie skulle på tur til søen, slotsparken eller skoven. Husker at tage vand med når I dyrker sport? Også bare til den lille cykeltur?? Der er mange smarte måder at have vand med på, find dem her og få ideer til vand på turen.

Indlægget er skrevet i samarbejde med jt-sport.dk