En lørdag på Gavnø Slot – Julemarked

Gavnø slot

I går pakkede jeg Halloween pynten ned, den kom i kælderen og der er nu plads til næste sæson. Jeg syntes virkelig tiden går stærkt, i sidste weekend var vi til Halloween fest, og i dag kører vi til første julemarked. Hvis vi skal nå alle de julemarkeder som vi gerne vil, er det med at komme i gang. Med bilen pakket med barnevogn, børn og snacks, kørte vi til Gavnø slot.

Julemarked på Gavnø slot

I sommerens programmer om de danske slotte og godser og de familier der bor der, så vi at Gavnø slot holdte julemarked. Så det skulle vi selvfølgelig opleve. Vi holdte i kø for at komme over broen til Gavnø, hvilket nu kun gav en mulighed til at nyde udsigten 🙂 Julemarkedet slog dørene op kl.10.00, og kl. 09.58 holdte vi i kø for at komme frem. Besøgstallet var højt, så højt at man ikke kunne manererne rundt med Prinsessen karet. Julestemningen var tilgengæld høj, vi blev taget imod af Prins Jørgens garde der spillede julemusik. Indenfor duftede der af gran og julebag, der var pyntet op og næsten alle boder bød på jul.

Gavnø slot

Hvis du skal forbi Gavnø slot i næste weekend, for det er der kun julemarked i de 2 første weekender af november. Jeg vil anbefale dig at tage tideligt afsted, så du allerede er der kl. 10.00. Du kan endda købe dine billetter hjemmefra, så du kan benytte VIP indgangen, og springe den lange indgangskø over. Området er stort og du kan dermed sagtens bruge et par timer, der er madvogne, områder med mulighed for at sidde ned og få glögg og æbleskiver.

Jeg fik smagt ægte Mjød, som jo er en glutenfri drik modsat de fleste øl. Jeg kunne faktisk godt lide smagen, det var meget sødt og jeg fik løst til at hoppe i vikingetøjet og se vikings 🙂

Er der nogle julemarkeder I kan anbefale?

One Reply to “En lørdag på Gavnø Slot – Julemarked”

Skriv et svar