Lørdags lytter #7

I flere måneder har jeg ikke hørt radio på arbejdet, mest fordi vi ikke helt er enige om det er hyggeligt eller forstyrende. Men nu har jeg fundet en god løsning, i hvert fald hvis jeg selv skal sige det, jeg høre bare min radio via høretelefoner. En anelse asocialt men jeg ender altid med at snakke, vis der ikke kører musik i baggrunden. Men nu hvor jeg igen lytter til ny musik, er der specielt 2 numre jeg er blevet ekstra glad for, 2 numre der på ingen måde kan sammenlignes, for det er slet ikke samme genre – men her kommer de. Det første nummer bliver helt sikkert årets sommerhit i hele verden, jeg gætter i hvert fald på, at det også er stort i Staterne og resten af Europa.

Det andet nummer kommer nok ikke så meget længere end indenfor landegrænserne i denne variation. Jeg har hørt at de spiller den live i USA, men uden Johan Olsen’s danske del. Volbeat er jo ret store i USA, så det ville også være lidt skørt ikke at have en udgave der fungere derovre. Det er dog ikke det første nummer hvor Johan Olsen gæster Volbeat – kan I huske Garden’s Tale fra 2007? Et nummer der virkelig fik sat fut under Volbeat i Danmark 🙂

https://youtu.be/TAhyZegVkhw

2 Replies to “Lørdags lytter #7”

Skriv et svar