Jeg lytter til musik hver dag, hver morgen lytter jeg til godmorgen P3. På den time jeg bruger på at komme på arbejde, kan jeg blive opdateret på nyheder, ny musik og få mig et lille grin. Det er en god måde at bruge transportiden syntes jeg, og for tiden bliver jeg ekstra glad, når det er de her numre der kommer i mine høretelefoner fra skullcandy.

Det første nummer er med Lukas Forehammers fine klare vokal, og så tvistet godt op med My little Pony – What NOT to like?! Jeg havde de skønne ponyer som barn, jeg tænker også at Prinsessen skal have en pony eller 2.

Miley Cyrus er ved at være tilbage i det spor jeg syntes klæder hende bedst. Younger know og Malibu er stærke single udspil fra en noget mere afslappet ung kvinde – efter min menig 😉 I 2010 lavede hun også et mere country inspireret nummer, måske I kan huske det – Party in the USA. Jeg syntes hun er på vej tilbage dertil.

De danske stemmer

Jeg ved godt at Lukas Graham også er en dansk stemme, men i nummeret ovenover er det i en international sammenhæng 🙂

Saveus gør det virkelig godt, ham Martin er en rigtig lille musik smed. Jeg tror virkelig at han har format til at komme ud i verden. Jeg var faktiske lidt skuffet over, at jeg ikke hørte noget Saveus i USA, da vi var i foråret. Men tilgengæld hørte vi både Lukas Graham, Mø og Volbeat. Også nogle virkelig stærke danske kunstnere, jeg under Saveus at blive en del af den gruppe danske musikere. Jeg har tidligere talt om min fascination af hans talent og hans gå-på-mod, og med den indstilling tror jeg han nok skal komme langt.

Benal – jeg havde aldrig hørt om dem eller den stemme, før jeg hørte nummeret Uhh Babe. Jeg bliver altid så glad når jeg høre ny musik, hvor der er nerve, personalitet og en god portion kreativitet med i nummeret. Jeg syntes Benal er et frisk pust, en meget mørk stemme der fortæller skøn poesi.

Hvad lytter I til for tiden?