Lørdags lytter – SMART the podcast

Smart the podcast

Jeg er virkelig blevet glad for podcast formatet, det er heller ikke så svært at blive når man kan hører dem offline i toget. Som jeg tidligere har beskrevet er mobildækningen på kystbanestrækningen i Nordsjælland virkelig ringe, og det lidt pudsigt når det er beboerne i det område der eftersigende skulle spytte mest i skatte kassen. Jeg tænker at regeringen derfor kunne kræve at dækningen var bedre til dette områdes beboer, men igen der er jo nok opgaver at tage fat på – og om mobildækningen er god i de 30 minutter, er ikke livsnødvendigt for mig. Tværtimod giver det mig mulighed for, at lytte til en masse gode podcast. 

En af de nye som jeg troligt går og venter på nyt afsnit fra, er SMART the podcast. De har tidligere udgivet bogen Smart, og er nu hoppet over på et nyt medie. Bag podcasten står Frederikke og Sidsel, som også har værd deres fine blog. De deler en masse gode fif, og fortæller om deres vej ind i modebranchen. Hvilket jeg syntes er virkelig spændende! Desværre har de kun udgivet 3 afsnit indtilvidere, og holdt pause i sidste uge pga Sidsel skulle til modeugen i Paris – helt ok undskyldning, specielt fordi jeg håber at få en masse fine detaljer fortalt i næste afsnit af podcasten.

SMART the podcast – En sjov detalje

Under hvert afsnit tager Frederikke og Sidsel en sheet maske på, det er altså en sjov ting. Så sidder de og snakker imens de har ansigtsmaske på, og ellers bare hygge som veninder 🙂 I går hev jeg SMART the book frem, for jeg havde brug for at genlæse et par afsnit. Det valgte jeg så at gøre med sheet maske på. De er altså virkelig behagelige, min hud var gennem fugtet og blød efter sådan 15 minutter – det vil jeg helst sikkert anbefale andre at prøve.

God lørdag derude.

Skriv et svar