Der kommer jo hele tiden nyt musik i radioen, og lige pt er det de her numre der får mig til at nikke i takt, holde takten med foden, eller helt vildt får mig til at synge højlydt med på arbejdet (jeg sidder på kontor alene, så det er vist ok ;-))

Eminem er fra mine teenage år, og hans musik vækker mange sjove, gode og fantastiske minder frem. Jeg syntes stadig han gør det rigtig godt, og Rihanna er jo bare en fantastisk lille sangfugl, tilsammen kan de lave kæmpe hits. Men de får jeg også blandet flere stilarter, derfor har en bredere målgruppe og fanskarer.

MØ åh det er jo rosenolien for sjælen –  ja jeg er i hvert fald 🙂

Så er der dømt hippi – jeg havde ikke set denne video før, men hold da op det passer helt ind i den historie jeg hørte i radioen om dem. De har mødt hinanden i et kunstner kollektiv et eller andet sted i sydeuropa, mega kreative mennesker! Hans stemme er ret unik og hendes omkvæd får mig til at danse lidt med ved busstoppestedet.

Hvilke numre hitter hos jer lige nu?