Lykke By Lykke udsalgs godter

Indlægget indeholder Affiliate links, de er markeret med *

Det er januar og dermed også store udsalgsmåned, den måned hvor jeg shopper mest, for jeg elsker at gøre et godt kup. Lige nu er der minus 30-50% på en masse varer hos Lykke By Lykke, den shop hvor jeg købte min nytårs kjole. Jeg har samlet en collage med de ting, som jeg godt gad klikke hjem.

Lyserød nederdel*Nude strik*Grøn skjorte*Sorte bukser*Cardigan*Prikket blazer*Støvler*Lang nederdel*Blå frakke*Stribet bluse*Skjortekjole*Strømper*Termodragt*

Massere af farver i 2019

Et af mine nytårsfortsætter er, at der skal være mere kulør på mit tøj. Derfor har jeg fundet farverigt tøj på shoppen, og ikke kun sort tøj, som jeg ellers ofte finder. Alle farver passer til sort, så alle farver jeg finder, vil passe til min eksisterende garderobe. Måske det er meget godt, med et sort år – så passer garderoben bedre sammen. For mig gælder det altid om, at have en garderobe der kan mikses sammen på kryds og på tværs.

Lykke By Lykke – Peach og nude

Jeg har virkelig fundet en ny kærlighed for de her farver, de lyserøde og orange nuancer virker altid. Om sommeren er de perfekte til solkysset hud, om vinteren minder det mig om sommer og varme sommerferier. Strikken på collagen er virkelig fin, og ville passe til alle årstider. Om sommeren vil den være perfekt til kølige aftner, og en lang gåtur ved stranden en blæsende dag. Forår og efterår er en strik altid perfekt, og om vinteren når sneen falder, giver det sig selv – der har jeg altid brug for en varm strik. Lige nu er største delen af mine lune uld strik i skabet lyse, så en nude som den fra Lykke By Lykke, ville være et frisk pust.

Har I nogen gode udsalgs kup i kikkerten, eller nogen specielle farver i skal have i 2019?

Skriv et svar