En lyserød hættetrøje og hvordan jeg vil style den

Pink hoodie

Den lyserøde hættetrøje cardigan fra Tommy Hilfiger, købte jeg i New York tilbage i 2009. Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle købe den, for på det tidspunkt havde jeg et job, hvor det krævede nederdel, pæne bukser, skjorte, polo eller blaser. Så den kunne jeg ikke bruge i min hverdag, men jeg har altid haft en forkærlighed for det sporty og rå look.Manden min pressede lidt på, for han syntes den var super fed. Jeg har på intet tidspunktet fortrudt, at den kom med hjem, og nu giver den det lyserøde pift, som er populært denne sæson. Den er helt sikkert en af de fund, der er gode at gemme, for den har ikke været så in de sidste par år. Den har ligget bagerst i skabet, og bare ventet på at skulle ud og se verden igen.

Sådan vil jeg style lyserød

Jeg vil style den som her, med mørke jeans og læderjakke. Det fede er at den også kan være åben, så jeg kan flashe en cool t-shirt eller top. I stedet for jeans vil jeg bruge nederdel her til sommer, især den her sorte fra Neo Noir. Den er jeg sikker på, bliver et hit både på vores kommende sommerferie, og på almindelige sommer-varme-dage i Danmark. Jeg tror også den er god til den her grå nederdel, den er også blevet en klassiker i min garderobe. Den er en af de der nederdeler der altid passer, den kan dresses op med skjorte og stiletter. Og ned med en tee, hættetrøje og sneakers.

Den var altså også et godt køb, jeg fik den på udsalg, men måtte så nøjes med en str. Large – og den er altså lige en tand for stor.
Nå tilbage til den lyserøde trøje! Udover at være lyserød har den nogle ret fine detaljer, logoet er broderet, hvilket gør den lidt eksklusiv. Snorene er snoet, og ender i metal dutter. På dutterne står der TH, regner med det referere til mærket Tommy Hilfiger. Jeg syntes det er nogle ret fine detaljer, som gør den sagtens kan styles pænt.

Skriv et svar