Lyserød tone-i-tone drømme og blød afslapning

Det er desværre ikke en selvfølge på Kystbanen. I min søgen rundt i nyder, faldt jeg over det her billede. Outfit i lyserød tone-i-tone, noget der ville havde været no-go år tilbage, men i dag er det lækkert og mega hot.

Blød pink sweatshirt

Jeg er rigtig glad for min grå Tommy sweatshirt, den passer til det meste, og er blød og lækker. Den her Sweatshirts er fra Topshop, og er desværre ikke i 100% bomuld som min. Den er i en høj polyester blanding, så normalt er det ikke bluse jeg ville købe, men den er nu virkelig fin.

Ville I købe en sweatshirt i polyester? Jeg vil helst have narturlige materialer, så min krop kan ånde. Jeg gør mit for, at mit tøj ikke får mig til at svede, og dermed lufte af sved. Der findes da ikke noget være, specielt hvis man kan lugte sig selv, hvem lugter ikke også med så? Hvilket minder mig om, at min deodorant slet ikke lever op til mine forventninger for tiden. Jeg plejer at bruge en ganske almindelig deo fra Brugsen eller Matas, ikke noget fansi bare en Rexona. Men den jeg har fået fingrene i, lugter bare lidt af varm armhule i sig selv – og hvad ideen så? Jeg kan bedst lide at den er frisk i duften, gerne noget med citrusnoter. Har I et tip til en god deo, som både virker og er frisk i duften?

Det var lidt et sidespor, men et vigtigt sidespor hvis man går med tøj i kunststof i sommervarmen 😉 Er I også fristet af lyserød tone-i-tone denne sæson?

3 Replies to “Lyserød tone-i-tone drømme og blød afslapning”

  1. Jeg eeelsker lyserød, så jeg er helt vild med outfittet på det billede du har fundet.
    Måske ville jeg ikke selv vælge at have lyserød/pink på både under- og overdel, da måske stadig er lidt “bange” for alt for meget farve. Der skal jo helst noget sort til i et outfit, haha 😀

Skriv et svar