file-20170325T11-32-25

Den lyserøde farve er for alvor i spil dette forår, og jeg har den farve på hjernen hele tiden. Faktisk har mine 3 sidste indlæg, handlet om netop denne farve. Men jeg er bestemt ikke til de 100% lyserøde looks, det bliver for lyserødt for mig. Derimod er jeg vild med de lyserøde accessories, farven passer til både sort, hvid og denim. Bomberen på collagen er fra 2-biz, et mærke der blandt andet forhandles hos Frølund. Jeg kan godt lide bomberens udtryk, den kombinere det feminine med det sporty look. Den kan sagtens sættes sammen med både jeans, bukser, nederdel og kjole.

Lyserøde detaljer

Ofte syntes jeg, at lyserød bliver sat i bås som putte-nuttet, prinsesset og mest til babyer. I denne sæson syntes jeg, at både 2-biz, Stine Goya og hvisk, har lavet rigtig gode eksempler på, at lyserød er meget andet. Farven passer også til os, der holder af sort, læder og et mere råt look. Jeg kunne sagtens se mig selv i det her look, gerne med sorte jeans eller læder leggings til.

Hvordan har I det med farven lyserød? Er den for putte-nuttet, eller er den også for kvinder?? Lyserød i den nuance som på collagens items, syntes jeg passer godt til den lyse og nordiske kulør, som jeg selv render rundt med. Jeg har ikke meget lyserødt endnu, men jeg tænker det er en farve jeg vil integrere i min garderobe i denne sæson.

Hvilke lyserøde detaljer vil I tilfører jeres garderobe i denne sæson?

Indlægget er skrevet i samarbejde med www.froelundwebshop.dk