Lyserøde Småfolk

Processed with VSCO with t1 preset

Onsdag er det 5 uger siden, at vores lille familie blev beriget med en lille prinsesse. Hjemme hos os er vi mest gået op i blå og grønne farver, superhelte og masser af LEGO. Derfor blev jeg så glad da The Duck sendte mig denne fine pigepakke, med de skønneste ting fra småfolk – et mærke jeg også var ret vild med da Guldklumpen var lille.

Processed with VSCO with t1 preset

Stofbleer er vi storforbrugere af, de er bløde ved den sarte babyhud, og kan vaskes så hygiejnen er i top. Prinsessen har haft lidt bøvl med tilstoppede tårekanaler fra fødslen af, så vi rensede øjne 2 gange om dagen, og de her stofbleer har været virkelig gode, da de er ekstra bløde.

Processed with VSCO with t1 preset

Printet er bare så fint <3

Processed with VSCO with t1 preset

Prinsessen er så fin i det her håndklæde når hun har været i bad. Det er blødt og har hætte, hvilket gør det nemt at pakke børnene ind efter bad, så de ikke fryser de små pus.

Processed with VSCO with t1 preset

Den bløde bog er perfekt til barnevognen, så den lille har noget at kigge på. Jeg kan ret hodt lide retrolooket, og ikke mindst de klare farver, for nu er prinsessen så stor at hun kan se farver – lidt vildt at vores ca. 5 første uger er livet er i sort/hvid.

Stofbleen er fra Småfolk men i deres kollektion for 5-6 år siden, min mor købte den da vi fik Guldklumpen – min mor kender jo min svaghed for lilla og fine mønstre!

De fine sager er modtaget som gave, men holdningerne til produkterne er helt mine egne.

3 Replies to “Lyserøde Småfolk”

Skriv et svar