Lysten til sommervibes og bare ben

Sommervibes

Nu er sommeren slut i følge kalenderen, og vi kan nu kalde det for efterår. Det er bare året med det længste efterår, derfor er vi også begyndt at tale en hel del om ferie. Vi savner sol og varme, men det er sikkert lige som alle andre. Jeg har lyst til at pakke min kuffert, og tage til de varme lande. Jeg tænker LA vil være et godt sted at tage hen, Florida er ikke helt stedet for tiden. Den der Irma orkan kan vist ødelægge en hver ferie. Ellers skulle vi tage til Gran Canaria, sidst jeg var der var jeg kun 4 år, så det kunne være tid til et gensyn. Men vigtigst af alt skal vejret være varmt, så vi får de Sommervibes vi mangler! Vi har købt så meget fint sommertøj, som slet ikke er blevet luftet i år.

Sommervibes i min hjerne

Det er dog ikke kun mig der hungre efter sommer og sol derhjemme. Min mand hungre lige så meget som mig, men Guldklumpen tager shorts på lige så snart der bare er lidt lunt derhjemme. I dag skulle han have idræt for første gang i skolen, og han kunne slet ikke få armene ned, da han fik shorts med. Nu håber jeg bare ikke, at det bliver for koldt.

På kollagen har jeg samlet items som jeg ville pakke i min kuffert, hvis vi skulle rejse nu. Alle ting er fra hvisk.com 🙂 Hvis I skulle rejse i dag, hvor skulle turen så gå hen?

Hawaii plejer altid at stå højt på min ønskeliste, men som stemningen er lige nu. Så tror jeg ikke at jeg helt frisk, selvom jeg normalt ikke lader mig skramme. Men lige med Hawaii, er jeg godt nok i tvivl om det er en fornuftigt rejsemål lige nu, hvor der rasles noget med sablerne. Måske jeg bare skulle bestille den ferie til de kanariske øer!

Skriv et svar