Processed with VSCO with t1 preset

I dag skulle jeg tideligt ud af døren og til Hillerød – tideligt for mig og prinsessen altså, jeg ved godt at kl 9.10 nok ikke er tideligt for jer. Vi tøffer jo rundt i en barsels boble, hvor vi ikke skal ud af døren før omkring kl 10.00 når den står på kaffe-sammenkomst i mødregruppen, men i dag skulle jeg til kiropraktoren. Jeg har i flere år døjet med en øm og fast låst læn, nu begyndte jeg at få ondt i hoften, så jeg tænkte det var på tide at få det undersøgt og fixet. Desværre var turen mod Hillerød i dag ikke særlig nem, der var fundet en død person på stationen lige før Fredensborg, så lillenord kørte ikke mellem Fredensborg og kvistgaard. Heldigvis nåede jeg min aftale, og fik nusset ryggen lidt – min kiropraktor går ikke ind og manipulere leddene, hun går mere roligt frem. Nu er jeg blevet sendt hjem med nogle øvelser, og så skal jeg retur igen på mandag.

Når jeg arbejder går jeg meget op i, at min stol er korrekt, telefonen blev endda rykket fra venstre til højre for at jeg sad bedre, og så har jeg mousetrapper eller handicapmus som jeg kalder den. Jeg fik for snart 7 år siden fjernet en sene knude i højre håndled, i dag kan jeg slet ikke arbejde med almindelig mus i mere end en time eller 2, for så får jeg smerter. Måske jeg skal have noget til min læn…så den ikke gør ondt mere!

Indlægget er skrevet i samarbejde med ergopartner.