Maria Nila Lyserød på en onsdag med blødt hår

Maria Nila

Indlægget indeholder reklamelinks – de er markeret med *//Jeg var så heldig, at jeg et par måneder tilbage, vandt de her smukke flasker i en konkurrence ovre hos Karina. Jeg har nu testet derud af, og når man kun vasker hår 2 gange om ugen, tager det noget tid at teste produktet godt igennem. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg farver mit hår, jeg er et pragt eksemplar af dansk leverpostej. Jeg er mere til den blonde Camilla Cecilie, så de lyse lokker er altså fremarvlet med kemi. Mit lange hår bliver slidt, både af farvning, vind og vejr samt en smule styling. Jeg er faktisk ret god til, at skåne mit hår for opvarmning og meget styling. Det resultere måske i lidt mere kedeligt hår, men jeg kan nu bedst lide at have et hverdags-look og et fest-look.

Maria Nila

Den lyserøde fra Maria Nila

Det svenske og veganske mærke Maria Nila*, har lavet en lyserød serie til farvet hår. Lyserøde produkter passer mig ganske udenmærket, jeg syntes i hvert fald kun at de pyntet på badeværelset. Shampooen er den store flaske, først forstod jeg ikke helt den logik – for mit lange hår bruger mest balsam. Men de her produkter er så drøje i brug, jeg vasker altid mit hår 2 gange, dermed bruger jeg faktisk mere shampoo end balsam. Balsammen – eller conditioner som det jo hedder nu til dags, som barn af 80’erne er det altså balsam. Den er nem at fordele, og efterlader håret dejlig blødt. Jeg er i hvert fald fan, og har allerede været inde og lure priser på nye produkter. De er lidt dyre, men som sagt meget drøje i brug.

Maria Nila er som nævnt vegansk, jeg anede ikke at der var dyr i vores shampoo. Alligevel var der noget der dæmmerede i min hukommelse. Tilbage i folkeskolen havde jeg en veninde, hvis mor kun købte en slags tandpasta fordi lige præcis den tandpasta var uden hval! Jeg blev lidt paf ved den information, men den har alligevel fyldt i hukommelses-kassen. Jeg er dog lidt i tvivl om hvordan det er vegansk, men jeg ved da at Maria Nila produkterne ikke er testet på dyr. Kæmpe plus!

Kender I produkterne?

Bogen Smart kan I læse mere om her, og Essie gel lak her.

Maria Nila