Mere selvforsyning i 2020

reklame

Det er svært at være selvforsynende i en lille lejlighed uden plads til altanhave. Derfor startede jeg sidste sommer en lille have med krydderurter i krukker, det var mest mynte. Men mynte er en krydderurt der kan overleve en hel del, derfor er den perfekt at starte med. Jeg fik jo lige pludselig smag for mynte, og brugte den hver dag i alt muligt, derfor var den ene jeg havde fået af min kollega ikke nok. Jeg prøvede at plante min egen, og det fungerede helt perfekt. Jeg mangler bare flere krukker – køb her.

Mynte

Jeg var lige ude og kigge til overvinterne krydderurter, og de tror allerede at det er forår. Både min mynte og min citronmelisse er i fuld spir, hvilket er lækkert nok fordi der snart er frisk biodynamisk mynte og citronmelisse. Men det er nu også skræmmende at frosten slet ikke er sat ind endnu, her sidst i januar. Jeg håber virkelig at frosten kommer, vi er et land hvor frosten plejer at sætte ind, og det skræmmer mig at 2020 er startet så varmt ud.

Mynte

Flere krukker i 2020

Jeg håber at kunne udvide mine krukker med flere altanvenlige krukkeplanter, men jeg er desværre lidt på udebane. Det er jo ikke fordi at bonderøven viser så mange gode ideer til selvforsynende altan avl. Måske jeg skulle kigge efter bæredygtige storby profiler på Instagram – har I nogle ideer til hvem det kunne være?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Shopunika.dk/

Skriv et svar