MFI kabler fra MonkeyMobil

IMG_1589

IMG_1590

MonkeyMobil.dk

Sammen med min powerbank fra MonkeyMobil.dk, fik jeg også muligheden for at teste dette kabel. MonkeyMobil.dk forhandler de de super lækre power owls fra Greylime, jeg er meget glad for min, og vil til enhver tid anbefale andre denne. Læs eventuelt dette indlæg om min power-ugle. Greylime powerbanks har vundet bedst i test i både Politikken og Ekstra Bladet, de lader både hurtigt og stabilt.

MFI Kabler

Kablet er både flot og solidt, jeg har prøvet andre ikke originale kabler. De fleste har ikke været til at samle på, men det her kabel overraskede mig. Det er udført i et kraftigt og holdbart materiale, og så virker de til Apple’s produkter. MFI står for Made For Iphone, derfor fungere kablet rigtig fint til min Iphone. Og heldigvis for det 😉 Kablet er godkendt af Apple, så man burde ikke opleve, at kablet lige pludselig ikke fungere mere. Ikke nok med at MFI kablet er solidt, det er også 1,2 meter langt, hvilket er 20 cm længere end det normale kabel. De 20 cm kan tydeligt mærkes, og hvis det er for langt, kan man holde styr på det, med det lille velcrobånd. Det gør det endnu nemmere, at holde styr på ledningen i fx. en taske. Kablet kan købes i grå, sølv eller guld – mit er selvfølgelig i guld 🙂

Kablet koster kr. 109,- Men hvis du benytter koden nedenfor, kan et spritnyt MFI Kabel erhverves for kun kr. 93,- Det må da siges, at være en god pris.

IMG_1591

Rabatkode til MonkeyMobil.dk

Shoppen indeholder mange flere ting til din mobil, der er både covers, andre kabler, ladere  mm. Og som min læser får du minus 15% på din ordre når du bruger rabatkoden Cfashion15. Med den kode kan mine nye bedste venner til mobilen erhverves for kun kr. 262,-

Powerbank og kabel er modtaget som gave, men ordene er 100% mine egne.

Skriv et svar