Mig og min cykel

Cykel

Jeg bor som sagt i en lille by i Nordsjælland, en rigtig cykelby. Her er der cykelstier på de fleste veje. Vi kan endda cykle til stranden i Humlebæk via cykelsti, men der er bare lidt langt med børn, men det kunne lade sig gøre. Hver dag cykler jeg og børnene til dagpleje og skole eller hjem igen. Vi er hurtige – for vi er nogle rigtige racermus på vores cykeler.

Guldklumpen cykler så hurtigt, at han virkelig har brug for gear på sin næste cykel, for han hjuller rundt på sin 16 tommer. Det er nu noget sært noget med de der børne cykler. 18 tommer og 20 tommer er stort set lige store, men det er først på 20 tommeren der kommer gear. Jeg har gear på min cykel, hele 7 stk og jeg bruger dem flittigt. Jeg cykler med Prinsessen bagpå, så 1 gear er guld værd op af bakke. Det føleles nemlig helt forkert, at stå op og træde i pedalerne, når jeg har passager på bagegebræen. Og så er det godt med et lavt gear, så jeg kan komme op af bakkerne – Fredensborg er nemlig forblevet i korperet tæring. Min cykel

Min hvide cykel

Min cykel er mit hvide lyn, ikke just den farve der ser renest ud, efter en våd sommer med masser af mudder. Jeg har ellers været langt omkring med farven på mine cykler, og jeg har faktisk haft mange. Den cykel der har kørt flest kilometer med mig som pilot, var lilla. En skøn sag som jeg fik i konfirmationsgave. Den havde jeg kørt så mange kilometer på, at den var blevet helt sløv. Jeg tror nærmest, at jeg havde opbrugt dens kvote af tilbagelagte km. Desværre har jeg ikke haft en to-hjulet der har kørt lige så godt som den! Det skulle da lige være den cykel jeg havde før den jeg har nu, desværre blev den stjålet fra den lokal station! Nøj hvor blev jeg ked af det! Den cykel var virkelig god!

Dens afløser er heldigvis helt udenmærket, men den er ikke lige så god – øv! Den skulle måske havde været en af de der fixie cykler.

//Indlægget er skrevet i samarbejde med bikerster//

 

Skriv et svar