Mig og min morgenmad

20140701-162303-58983363.jpg

20140701-162306-58986009.jpg Jeg er ret flittig til at lægge billeder af min morgenmad på Instagram, og til jer der ikke ved det, er jeg lidt udfordret på hvad min mave tåler. Jeg tåler hverken gluten eller laktose, hvilket giver visse begrænsninger, derfor ligner min mad måske ikke det i spiser, men noget meget vigtigt for mig er, at min mad ikke bliver kedelig! De første år hvor jeg var blevet bekendt med mine allergier, spiste jeg kun frugt til morgenmad – og æg!! Så dukkede de glutenfrie havregryn op på en tur til Sverige, jeg var så lykkelig at jeg tømte hele hylden 🙂 derefter stod den på havregrød og havregryn med soyamælk på, Nøj hvor havde jeg savnet det.
Det næste store skridt i retningen af variation af min morgenmad kom, da jeg fik en blender. Jeg lavede en tyk smoothie, hældte den i en skål, dryssede med havregryn og hørfrø, og indtog den med ske – det smagte lidt af frugtyoghurt. Så kom Alpro med “rigtig” soyayoghurt, nøj nu var jeg tæt på at føle mig normal.

I dag savner jeg ikke rigtig noget til min morgenmad…det skulle da lige være friskbagt morgenbrød fra bageren, men hvis vi ser bort fra det, så kan jeg spise næsten alt på brunch menuen, det kræver bare at jeg selv laver det.

Billederne viser 8 morgenmåltider fra juni måned.

Hvad spiser I til morgenmad??

14 Replies to “Mig og min morgenmad”

    1. Haha hvor er du sød 🙂 jeg gad nu godt at kunne smage det der skyr, det er jo alle vegne! Hvordan laver du banan/protein pandekager??

  1. Lækre billeder – her er hittet køleskabsgrød rørt med kanel og rå kakao, lidt sødt og salt, og toppet med ristet kokos, peanutbutter og kold frugt på toppen.,

    – Anne

Skriv et svar