Min jagt på en bikini overdel

reklame

Efter vores sommerferie i august, har jeg været på jagt en ny bikini overdel. Jeg havde langt om længe fået fat i den perfekte bikini, lige i rette tid til afrejse. Jeg havde den på en gang ved poolen, og dagen efter skulle vi til Daytona Beach og bade i havet. Det blev til en meget kort tur i vandet, for der kom dårligt vejr. Det gik fra højt solskin til regn, blæst, lyn og torden på ingenting. Så vi skyndte os ind i bilen, og væk fra stranden. Blot 10 minutter efter vi var hoppet ind i bilen, knækkede bikini overdelens lukning.

Den dag min bikini overdel ikke gad mere

Hold da op hvor er jeg taknemmelig for, at det var der den sprang og ikke på en offentlig strand. Jeg kunne garanteret blive retsforfulgt for blufærdigkrænkelse af strandens andre besøgende, for det ville jo slet ikke være skræmmende for mig. Men heldigvis skete det i bilen.

Da jeg kom hjem, sendte jeg overdelen retur og fik mine penge tilbage. Så langt så godt, nu har jeg så bare et par bikini trusser uden overdel. Jeg begyndte allerede at søge efter en ny overdel der vil passe i september, men jeg har stadig ingen bikini overdel der passer til min meget smarte bikini underdel.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med seasidegroup.dk/

Skriv et svar