Min mors dag – med masser af LOVE <3

Mors dag

Glædelig mors dag alle mødre! Det at være mor er det bedste og det vigtigste erhverv for mig. Jeg er en af de kvinder der allerede som barn ventede på at jeg skulle blive mor. At jeg var 27 år før lykken indtraf, var ikke noget jeg havde planlagt som barn. Men jeg må sige at jeg er glad for at manden min og jeg, nåede at se noget af verden inden børn. Fik vores uddannelse selvom vi begge tog en omvej for at komme i hus, blev gift og fik vores første ejerbolig. Det hele passede ind i den gamle forestilling, hvilket også er den nye måde. Jeg kender godt nok mange der bliver gift inden de får børn. Men det er også dem der har planlagt det.

Min mors dag

I år blev jeg fejret af mine bøn og ikke mindste min mand, med hjemmelavet glutenfri frokost pizza og et lysende LOVE skilt fra coolstuff. Det var nu hyggeligt og meget roligt.

Jeg håber I har haft en god mors dag – jeg har delt nogle af mine mors dags ønsker i det her indlæg. Hvis jeg bliver overrasket med gaver, så skal jeg nok tjekke ind med et indlæg om dem. Jeg krydser selvfølgelig fingre for en lille gave 🙂

Skriv et svar