Min nye bambus taske

Jeg har købt en ny taske, og det er ikke hvilken som helst taske! Jeg har købt årets it taske, jeps jeg hoppede med på vognen med det samme, jeg overvejede ikke som jeg plejer. Jeg gjorde det og det føltes helt fantastisk, mest fordi der er det bedste køb længe. Eller det passer faktisk ikke for jeg er helt fjollet med den her kjole, som virkelig er et godt køb! Har I for resten set, at den er endnu billigere hos Booztlet lige nu? Ellers så er det tip lige givet videre igen igen 😉

Det var som sagt taske dette indlæg skulle handle om, og den er virkelig smart og meget meget pæn! Så pæn at den er et lille kunstværk i sig selv, sammensat af små bambuspinde i et smukt mønster.

Den smukkeste bambus taske

Jeg havde allerede set tasken flere gange på Instagram, men kunne ikke helt finde ud af mærket. Det fandt jeg så senere, men sådan en Cult Gaia taske stod alligevel til en pris på 128-188 dollars. Det var alligevel en slat for en taske der måske mere var sjov og en sommer dille, end et klassisk køb for flere år. Så da jeg læste det her indlæg ovre hos Christina, fulgte jeg linket til ebay og 10 minutter efter var tasken på vej hjem til mig.

Min taske er den lille udgave, Christina’s er den store. Jeg valgte den lille udfra, at den skulle være nem at have med, og så skulle den ikke indbyde til for mange pakkenelliker. Sådan en gennemsigtig taske skal kun indeholde det vigtigste!

Tasken var kun 14 dage undervejs, og var pakket fint og forsvarligt ind. Jeg kan derfor godt anbefale denne sælger, jeg havde i hvert fald en god oplevelse.

Hvad syntes I om min nye bambus taske?

Se mere til tasken lige her.

3 Replies to “Min nye bambus taske”

Skriv et svar