Min Valentins dag <3

(null)

 

Valentins dag herhjemme var helt stille og rolig. De andre år har jeg efterspurgt, om vi ikke skulle lave noget Valentins agtigt kærligheds-halløj. Er jeg blevet nedstemt med det samme, for det var da noget mærkeligt amerikansk fis, som havde det bedst på den anden side af jorden! Nå ja godt ord igen så, men hvem pokker vil ikke gerne fejre kærligheden? Det ville min mand så godt i år, og han havde endda købt gave, en til mig og en til Guldklumpen, for han elsker jo os begge 2 🙂

Morgenen startede med lækker brunch lige efter mit hjerte, men det var jo også mig selv der lavede den 😉 Så kom der gave på bordet, de fineste små Lovebirds fra Kay Bojesen – perfekt Valentinsgave til bolig tosser! Og ja jeg er lidt af en bolig tosse, og jeg elsker at kunne smykke mit hjem, med figurer, porcelæn, blomster (mest orkideer) og vaser. Gaven var på en fin måde til os begge 2, Guldklumpen har allerede fortalt os hvem fuglene er, den lyse er mor og den mørke er far, og så danser de helt fantastisk til Djämes Braun’s “Kigger på fugle”. Jeg er virkelig imponeret, min lille 3,5 årig bandit går rundt og synger omkvædet – det er fedt at han begynder at synge rigtig med nu.

Aftenen blev brugt i det mere stille hjørne, nyheden om angrebet i Krudttønden fyldte vores aften, og aftensmaden blev indtaget på vores fine nye tallerkener, imens nyhederne rullede over skærmen på iPaden. Puha det kommer tæt på! Det lyse er dog, at vi i Danmark holder sammen, alle farver og religioner er repræsenteret, men indeni er vi alle røde og hvide.

Min tanker går til de efterladte efter disse meningsløse hendelser!

6 kommentarer til “Min Valentins dag <3”

Skriv et svar